Proizvodni kapaciteti

Kamenoklesarstvo – stvaralačka snaga prirode i preciznost moderne tehnologije

Moderna vremena i potrebe tržišta, baš kao i sve složeniji zahtjevi suvremenog društva traže da svaka industrija ide u korak s novim trendovima.

Isti princip nismo zaobišli ni u našim proizvodnim prostorima. Svjesni da su estetski standardi sve veći, a kriteriji kvalitete sve zahtjevniji, pobrinuli smo se da naši proizvodni pogoni budu na visokoj razini.

Kamen koji obrađujemo u našim proizvodnim pogonima odlikuje visoka kvaliteta, a u procesima njegova oblikovanja koristimo najmoderniju tehnologiju koja omogućava maksimalnu preciznost u rezanju, poliranju, obradi profila, kuteva.

Naši proizvodni pogoni opremljeni su za profesionalno:

  • rezanje kamena, mramora, granita, kvarca i industrijskog kamena
  • poliranje kamena, mramora, granita, kvarca i industrijskog kamena
  • brušenje kamena, mramora, granita, kvarca i industrijskog kamena
  • cijepanje (lomljenje) kamena, granita i mramora
  • pjeskarenje kamena, mramora, granita, kvarca i industrijskog kamena
  • brušenje kamenih, mramornih i granitnih podova
  • čišćenje/pranje kamenih, granitnih i mramornih podova i obloga

Sigurni smo da je kontinuirano usvajanje novih tehnologija i znanja, odnosno, stalna nadogradnja dobrih temelja iz kasnih 60-ih godina prošloga stoljeća jedini ispravan put da opravdano zadobijemo i učvrstimo povjerenje naših kupaca.

Naglašena briga o tehnološkom razvoju, širenju proizvodnog i uslužnog asortimana te stručnom usavršavanju ljudskih resursa najbolja je garancija da ćemo ispuniti sva vaša očekivanja.


Pridružite nam se stoga u našoj misiji stvaranja bezvremenskih kamenih zdanja – postanite naš partner u promicanju trajne kvalitete kamenoklesarstva. Pozivamo vas da nam se obratite sa svim vašim pitanjima i prijedlozima za poslovnu suradnju!