Misija i vizija

Kvaliteta koja ostaje, ljepota koja nadahnjuje

MISIJA

U Klesarstvu Stanković posvećeni smo stvaranju vrhunskih proizvoda od kamena, čija kvaliteta ostaje trajna, a ljepota obrade nadahnjuje. Pritom ono najbolje od tradicije i iskustva koristimo u kombinaciji sa suvremenim inovativnim tehnikama.

Umijeće i vještina izgrađivani dugi niz godina, zajedno sa modernom i preciznom strojnom obradom, tako rezultiraju proizvodom koji dizajnom, cijenom i kvalitetom uspješno konkurira na tržištu.

 

VIZIJA

Prvo i jedino čime se vodimo u poslovanju jest neprestano odmicanje naprijed – kako po pitanju kvalitete proizvoda, tako i u vidu razine usluge koju pružamo.

Njegujući ove vrijednosti svo ovo vrijeme našeg tržišnog djelovanja, u godinama koje slijede nastavit ćemo u istom tonu, davajući najbolje od sebe kontinuiranim usavršavanjem i edukacijom. Stalnim razvojem proizvodnje u segmentu kamena, mramora i granita želimo dodatno proširiti asortiman proizvoda i usluga koji će zadovoljiti i najviše standarde modernog društva.

Zadovoljni kupci i rad koji je sam sebi najbolja preporuka naši su najvažniji ciljevi, stoga smo, pored stalnog poboljšanja kvalitete proizvodnje orijentirani na poboljšanje odnosa s našim klijentima,  suradnicima, ali i cijelom društvenom zajednicom.

Postati prvi izbor u pružanju kamenoklesarskih usluga u smislu kvalitete, te ostati pouzdan i atraktivan partner u pogledu pristupa kupcima – vizija je našeg daljnjeg razvoja, koja ostaje trajno uklesana u sve naše profesionalne napore.