Dekorativni kamen

Dekorativni kamen - simbol prirode

Povrat suvremene arhitekture prirodnim materijalima sve je izrazitiji. Prirodne kamene obloge zbog svojih se jedinstvenih svojstava sve više koriste u uređenju interijera i eksterijera.
Tako prirodni kamen može biti ideja vodilja vašeg projekta (npr. cijela fasada) ili može naglašavati samo neke od unutarnjih ili vanjskih detalja te dati topao i intiman ugođaj.
Kamen je najstariji i najplemenitiji građevni materijal koji se koristi već tisućama godina i to prvenstveno zbog svoje dugotrajnosti i velike otpornosti na vanjske utjecaje.

 

Prirodni kamen je elegantan i vrlo jednostavno se kombinira sa drugim materijalima. To je bezvremenski materijal koji ne prati modu te uvijek zadržava svoju originalnost i jedinstvenost.
Kamene obloge mogu se, pomoću fleksibilnog ljepila, lijepiti na razne vrste podloga kao što su beton, cigla, drvo ili termo-izolaciju kod koje se koriste sistemi za sidrenje.

U našoj ponudi pronađite modele marke Stonepanel – suradnja s ovom renomiranom tvrtkom omogućila nam je da svojim klijentima ponudimo dodanu vrijednost u vidu modernih sustava za oblaganje pregrada, fasada, zidova i sl. Više na www.stonepanel.hr.

Također već dugi niz godina ugrađujemo (zidanje kamenom i oblaganje) i benkovački kamen.


Posjetite nas, odaberite pravi dekorativni kamen za vas i stvorite jedinstveno ozračje unutar i izvan zidova vašeg doma ili poslovnog prostora.